Golfbanor i USANyheterTävlingar

Två tigrar på banan – se likheten!

Så är det äntligen dags för det stora eventet alla väntat på! Årets golfår får ett roligt slut. Tiger Woods spelar med sin son, Charlie Woods, 11, i en skojig tävling i Orlando. Och det är två riktiga vinnarskallar som går ut på tjusiga ”the Ritz-Carlton Golf Club” i Orlando för att ta hem priset i spännande ”Father and Son-mästerskapet”.

Slående lika

Nu har filmer kablats ut på nätet som visar exakt hur lovande unge herr Woods är. Den lille elvaåringen är mycket lik sin pappa och rör sig likadant. Svingen sitter och det är en modig kille som nu debuterar i tävlingen. Golfgenerna har onekligen nedärvts till nästa generation och Tiger är riktigt stolt. Men också nervös. Han vet hur stort eventet blivit i och med att hans son nu klivit ut i rampljuset. Allas blickar är nu på Charlie Woods. Här kan ni se hur lika far och son är!

PNC-mästerskapet är ett unikt evenemang, där 20 kända vinnare tävlar som ett team tillsammans med en familjemedlem. För att kvalificera sig till PNC-mästerskapet måste spelaren ha vunnit ett större mästerskap eller ”THE PLAYERS Championship”. Deras partner får inte ha ett PGA tour-kort.

Tiger Woods, Justin Thomas
Justin Thomas och Tiger Woods

I år äger tävlingen rum på The Ritz-Carlton Golf Club Orlando. Och det är några spännande lag som deltar i årets tävling inklusive Tiger Woods och hans son Charlie, Justin Thomas och hans pappa Mike, Matt Kuchar med sonen Cameron, Bubba Watson gör sin debut i PNC-mästerskapet med sin svärfar Wayne Ball och Gary Player deltar tillsammans med sitt barnbarn James Throssell.

Kan det bli mer spännande? Se hur lika far och son är när de värmer upp på rangen inför den rafflande tävlingen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights