LivsstilNyheter

Vem av proffsen har bästa julhälsningen?

Antalet julkort som skickas ökar för första gången på flera år i Sverige, meddelade Postnord i veckan. I och med pandemin skickar många en personlig hälsning till sina nära och kära som de kanske inte har kunnat träffa på ett tag. På sociala medier haglar julkortshälsningarna och vi har tagit en titt på vilka av de professionella golfspelarna som gjort de mest minnesvärda.

Sagolik julhälsning

Golfspelaren Ian Poulter brukar ju skoja till det både på golfbanan och utanför. Han stod för en liten skandal tidigare i år, när han råkade släppa väder i direktsändning. Fantasifullt julkort serverar engelsmannen sina följare på instagram. Riktigt sagolik, inte sant?

Bubba Watson med son önskar alla en God Jul så här:

Trebarnspappan Phil Mickelson, 50, är självaste paketutdelande tomtefar hemma i huset i Kalifornien. Han har en speciell gåva som han vill visa upp.

Dustin Johnson har lagt ut det här fina julkortet på instagram. Ni kanske känner igen tomtenissarna i trappan? Kul att se att spelarna på touren är goda vänner och verkar ha kul vid sidan av ”arbetet”. Någon julfest blir det ju inte i dessa coronatider, men istället blir det distansering och pyssel med exempelvis dessa digitala instabilder. ”Merry Christmas” önskar sex duktiga golfspelare och sponsorn ”Team TaylorMade” .

Svenska Annika Sörenstam har nyligen haft mamma och pappa på besök. Golfbladet kunde ju visa fina bilder från julbaket nyligen. Hon skickar nu en julhälsning från skidliften. Ser härligt ut med snö! Bilden är tagen i Diamond Peak Ski Resort och vi ser maken Mike McGee, dotter Ava och sonen William med skidglasögon i vintersolen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights