Nyheter

Balance Golf Management representerat på tre tourer 2022

När Balance Golf Management presenterades i samband med tränarträff i slutet av september 2021 hade Carin Hjalmarsson och hennes kollegor en vision om att inom kort presentera sin första laguppställning. Den kom tidigare än beräknat. En av spelarna är Joel Sjöholm som gör comeback på DP World Tour efter skadeuppehåll. Sjöholm är dessutom en av delägarna i BGM.

– Det kändes tämligen självklart att skriva på för mitt eget managementbolag. Jag har fått vara av del av företagets uppbyggnad och sätta ramarna. Jag vet att vårt koncept är vägvinnande sett ur flera aspekter, säger Joel.

Övriga spelare som är knutna till BGM är:

Christopher Feldborg Nielsen, vinnare Nordic League och kommer 2022 att spela på Challenge Tour.

Christopher Feldborg Nielsen. Foto: Johan Hampf.

Hannes Rönneblad, 10:a totalt på Nordic League förra säsongen och vinnare av Live It Katrineholm Open. Hannes kommer att spela på både Challenge Tour och Nordic League.

Alfred Eriksson, kommer att spela Nordic League och siktar även på Europatourkvalet till hösten.

– Vi träffar just nu väldigt många spelare och undersöker om och hur vi ska samarbeta. Det är i sig en process att se om vi passar för varandra och jag tror att vår noggrannhet kommer att ge positivt resultat. Intresset är stort just nu, säger Carin Hjalmarsson.

Balance Golf Management (BGM) bygger på ett helhetskoncept med fokus på spelaren såväl på som utanför banan. Spelare som är kontrakterade av BGM erhåller bland annat finansiell rådgivning, individuellt anpassad träning, medicinsk rådgivning, medierådgivning samt uppbyggnad/underhåll av sociala plattformar för varumärkesbyggnad. Den individuella träningen leds i första hand av Balance Golfs grundare, Erik Blomqvist, men det finns totalt 33 Balance Golf-tränare runt om i Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights