Nyheter

”Bemästra det mentala spelet”

Golftränaren och mentala coachen, Bertil Garpenholt, avslöjar sin unika metod för att maximera golfprestanda i sin senaste bok, ”Bemästra det mentala spelet – En guide för bättre och roligare golf.” Boken, som är ett resultat av Garpenholts 30 år långa karriär och globala erfarenheter, utlovar att förändra synen på golf från grunden och förbättra spelarens prestationer på banan.

Garpenholt, en PGA-utbildad instruktör, har länge fascinerats av kopplingen mellan mentala färdigheter och golfens prestationer. Med citat från golflegender som Lou Graham och Patty Berg, guider Garpenholt läsaren genom de psykologiska aspekterna av spelet, för att utnyttja sin fulla potential.

Boken är en nyskapande blandning av anekdoter, praktiska övningar, och golfvisdom, fördelat i tre delar som omfattar allt från frågan ”Varför spelar du golf?” till att hantera rädsla och fokus under spelets avgörande ögonblick. Läsare kan förvänta sig att få djupare insikter i hur mentala färdigheter och strategier kan användas både på och utanför golfbanan.

”Bemästra det mentala golfspelet” är en bok för alla golfälskare – vare sig du är proffs eller bara vill få ut mer av ditt spel. Den erbjuder en exklusiv inblick i hur attityder, övertygelser och rutiner påverkar prestationen, och ger konkreta verktyg för att bli en bättre och lyckligare golfspelare.

-Att bli en framstående golfspelare handlar om mer än bara teknisk skicklighet, säger Garpenholt. 

-Det handlar om att ha rätt inställning, att ha självförtroende, och att veta hur man bäst hanterar trycket. Det är det som jag vill förmedla med den här boken.

”Bemästra det mentala golfspelet” kommer att finnas tillgänglig som tryckt bok, e-bok och som en webbkurs. Boken kommer att finnas i butik, både online och i utvalda golfbutiker. Förutom boken, kommer Garpenholt också att hålla föredrag och workshops baserade på programmet ”Bemästra det mentala golfspelet.” För mer information, besök bertilgarpenholt.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights