Nyheter

Se Xander Schauffeles ovanliga hälsning till fansen

Hundarna, Chewie och Momo, ville vara med när amerikanen Xander Schauffele gav en hälsning till fansen på instagram nyligen.
Amerikanen berättade hur roligt han tycker att det ska bli att åka till Japan och vara med i Zozo Championship.

Vann OS i Tokyo

Japan är ett land som Xander Schauffele tycker mycket om. Han känner sig hemma där. Dels vann han OS-medalj i golfen i Tokyo i år. Dels har han rötter i Japan.

Amerikanske golfspelarens mamma är ursprungligen från Taiwan och växte upp i Japan. Xanders morföräldrar bor i Shibuya Ward i Tokyo.
– Jag älskar Japan. Jag har alltid tyckt om maten och den japanska kulturen, sade han i en intervju efter sin seger i OS.

Nära anknytning till Japan

– Jag är supertaggad att få möjlighet att återvända till Japan och tävla i ZOZO CHAMPIONSHIP. Alla känner till den nära anknytning som jag har till Japan på grund av min familjs arv och det faktum att mina morföräldrar bor där borta. Att vinna olympiska spelen i Tokyo i juli har också bara förstärkt min kärlek till Japan och jag ser fram emot att utmana titeln på Narashino.

Nu får ni se till att boka in datumen i kalendern. Den 21 oktober 2021 går startskottet för Zozo Championship och håller på till och med den 24 oktober.

Platsen är Accordia Golf Narashino Country Club och det är 78 spelare som tävlar om prissumman av 9.95 miljoner dollar.

Xander Schauffele biter i OS-medaljen han vann i Tokyo i år.

Eftersom vi såg på tv i Ryder Cup att Xander Schauffele är i toppform, kan han ha goda chanser att ta hem den enorma summan.
Hundarna kommer att få det ännu bättre med husses överflöd och oxfilé är nog bara en av alla delikatesserna som bjuds på vid hemkomsten.

Skulle det bli så att Xander inte vinner behöver han inte sörja länge. Ett besök hos morföräldrarna i Tokyo kan ju alltid pigga upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights