LivsstilNyheterPorträtt

Bryson DeChambeau avslöjar: ”Så blev jag starkast”

Bryson DeChambeau har för första gången på sju år lagt ut ett filmklipp på sin YouTube-kanal. Där visar han hur han på bästa sätt tog till vara karantäntiden i Corona-pandemins nedstängning.

Dominerat

Bryson DeChambeau har dominerat driver-statistiken på touren denna säsong och orsaken till rekord-resultatet är hans styrka och kraft. I ett nytt Youtube-klipp berättar han hur han gått till väga för att bli den muskel-man han förvandlat sig till. Här nedan kan ni se amerikanens mastodont-sving.

År 2019 berättade den då 27-årige DeChambeau att han ville ändra sitt spel och bli en annan typ av golfspelare. Han insåg att fysiken var viktigare än något annat och började träna upp sin kropp.

Analyserat sina slag

Han har länge kallats ”vetenskapsmannen” eftersom han gillar att i detalj studera golfen in i minsta beståndsdel. Ingen har dissekerat varje klubba och boll samt analyserat sina slag såsom Bryson DeChambeau.

Målet har länge varit att slå långt. Det måste man ju säga att han lyckats med. Genom daglig träning i gymmet har kroppen fått en ordentlig dos av motion och muskelmassan har växt på den numera Hulk-liknande golfspelaren. Dieten har han varit otroligt skötsam med. Ämnesomsättningen går på snabbspolning och Bryson måste upp på natten och äta för att hålla kroppen i trim. Musklerna behöver näring dygnet runt.

Här kan ni se DeChambeau berätta om sin förvandling!

Här är ett klipp från Youtube som tar upp 4 bästa tipsen från en av de bästa atleterna i världen!

Läs mer om Bryson här>>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights