Nyheter

Brysons bästa – se ”Hulkens” längsta slag!

Han har fått smeknamnet ”vetenskapsmannen” av sina proffskollegor på touren på grund av en okonventionell inställning till sitt spel.
Precis som Einstein och Washington – innovatörer som var lite galna och utnyttjade sin kreativitet – använder DeChambeau wedge och järn med samma längd (37,5 tum, den genomsnittliga längden på hans favorit 7-järn).

Analyserat sina slag

Vetenskapsmannen har studerat golfen in i minsta beståndsdel. Ingen har dissekerat varje klubba och boll samt analyserat sina slag såsom Bryson DeChambeau. Så när krisen kom, var han beredd med en plan. Positivt tänkande är något denne amerikan verkligen använder sig av. Varför inte göra det bästa av karantän-tiden?

Pandemin kom, Bryson gick in i hemmagymmet i sin stora villa i Dallas och kom ut med imponerande tvättbräda och flera kilo muskler.

Dricker shakes

Dieten har varit sträng. DeChambeau vet exakt vad han pillar i sig. Han dricker sina shakes och ser till att träna mest och bäst i hela proffsvärlden. Inte undra på att Brooks Koepka är skräckslagen!

Här kan ni njuta av Vetenskapsmannens – nej, förlåt ”Hulkens” längsta slag. Håll till godo!

Bryson DeChambeau har dominerat driver-statistiken på touren denna säsong och orsaken till rekord-resultatet är hans styrka och kraft.

Läs mer på golfbladet.se – ”Så blev jag starkast”>>>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights