NyheterTävlingar

Efter 11 år: McGowans sköna revansch

Golfaren Ross McGowan från England har nyligen tagit hem sin första European Tour-tävling på hela 11 år efter att ha vunnit Italian Open, så han är ganska nöjd just nu.

Spelade inte perfekt

Han fick sin revansch. Britten Ross McGowan vann sin andra European Tour titel i italienska Brescia där han slog tvåan, landsmannen Laurie Canter, och trean Nicolas Colsaerts från Belgien. Ross spelade inte helt perfekt, men vad gör väl det när han äntligen kunde höja segerbucklan efter tävlingens slut.

Kändes bra

–Jag är väldigt glad, kanske inte så nöjd med hur jag spelade. Men jag fick i alla fall ned bollarna i hålen, något som jag tidigare haft stora problem med, så det kändes väldigt bra, sa den 38-årige golfaren till Daily Mail.

Det var ju 2009 som Ross senast vann en European Tour tävling och då var det under Madrid Masters. Men sedan dess har han inte fått några bättre placeringar. Han har inte ens funnits med bland Europas 150 bästa spelare sedan 2010.

Spelar bättre nu

– Min form har inte varit den bästa den senaste tiden. Men det känns som om jag börjar spela bättre, speciellt på greenerna. Nu ska jag ta mig ett stort glas vin och fundera lite på vad jag ska göra den närmaste framtiden, sa Ross glatt till pressen.

Se höjdpunkterna från finalrundan i Italian Open här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights