Nyheter

Golfbil som rullar för välgörenhet nu på auktion

Med det årliga insamlingseventet “Barngolfen” har golf blivit förknippat med välgörenhet och barns välmående. Nu tjuvstartar insamlingsauktionen med en golfbil som rullar till förmån för Drottning Silvias barnsjukhus.

Den 2 september arrangerar Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus sitt viktigaste insamlingsevent “Barngolfen – Slå ett slag för glädjen”. Eventet äger rum på Sankt Jörgen Park, Göteborg, med syftet att samla in medel till barn och deras familjer på Drottning Silvias barnsjukhus.

Nu finns golfbilen E-Z-GO RXV från 2018 ute på auktion, och alla intäkter från auktionen går oavkortat till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus. Modellen RXV satte en ny standard för premiumgolfbilar när den kom till marknaden för nästan ett decennium sedan. Så för den som planerar att vara på golfbanan i sommar finns alltså möjlighet att buda på en golfbil med toppenprestanda och samtidigt ”slå ett slag för glädjen”.

Golfbilen, som skänktes av GWM Gräsvårdsmaskiner, är i fint skick och blev nyligen servad. Auktionen avslutas på onsdag den 26 juni.

Gå till auktionen för att läsa mer och lägga bud!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights