Nyheter

Happy Golfer öppnar golfbutik i Sturegallerian

Tillsammans med Alba Golf öppnar Happy Golfer upp en ny golfbutik samt custom fitting-studio i Sturegallerian. Fritte Swahn, produktexpert på Happy Golfer med 21 års erfarenhet inom custom fitting, kommer att hjälpa golfare till rätt produkter för att optimera deras golf på absolut bästa sätt.

– Att kunna få till en golfbutik en duffad järn 7:a från svampen tillsammans med en riktigt bra fitting-studio på det känns magiskt. Det är en köpstark målgrupp här såklart samt ett fint skyltfönster för oss på Happy Golfer och vår e-handel som bara växer och växer.

Happy Golfer, som blivit en av Sveriges största golfklubbar med 20 000 medlemmar på bara tre år, har också 27-håls anläggningen Happy Golfer Stockholm samt deras populära e-handel.

– Vi har nu testkört vår e-handel i en säsong och det känns lovande, så när denna möjlighet dök upp tillsammans med Alba i Sturegallerian kändes det som en no-brainer. Vi har redan produkter som vi kan flytta in i Sturegallerian och nu har vi också en grym custom fitting-studio med de stora märkena som Titleist, Taylormade, Callaway och Cobra, säger Mattias Bohlin, VD på Happy Golfer.

Henrik Berg Björnelius, VD på Alba Golf, instämmer.

–  Det här känns superspännande och som ett bra sätt för oss att skapa mer flöde till oss och kunna erbjuda alla våra medlemmar bra deals på klubbor samt möjlighet att testa alla nyheter. När det inte är custom fitting för klubbor kan vi dessutom använda simulatorn till vanligt spel.

Henrik Berg Björnelius och Fritte Swahn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights