Nyheter

Hoppas på pappa-lycka under US Open

Rory Mcllroy, 31, har som vi tidigare berättat blivit pappa då hans hustru Erica Stoll födde parets första barn för några veckor sedan, en dotter som ska heta Poppy.

Första bilden på dottern Poppy McIlroys lilla hand.

Vår största kärlek

– Poppy Kennedy McIlroy föddes den 31 augusti klockan 12.15. Hon är vår allra största kärlek. Mamma och barn mår jättebra. Ett grymt tack till all personal på Jupiter Medical Center för all den fantastiska hjälpen vi fått, skrev Rory då på Twitter.

Ny syn på livet

Nu är det dags för US Open på Winged Foot och då ska givetvis Rory som kommer från Nordirland delta och han hoppas att bebisen ska bringa honom lycka i spelet. För att bli förälder har nämligen gett honom en lite ny syn på livet och därmed även på jobbet som golfspelare på allra högsta nivå.

Karriären fortfarande viktig

– Min karriär betyder väldigt mycket för mig men samtidigt har mitt jobb som pappa satt saker i ett nytt perspektiv, tuffa dagar blir genast lite lättare och jag tar inte längre med mig jobbet hem, säger den populäre golfaren till BBC.

Erica Stoll och Rory McIllroy
Rory Mcllroy och hustrun Erica är stolta föräldrar till lilla Poppy.

Rory Mcllroy sägs nu vara en av världens fem bästa golfare, så han har mycket att bevisa på Winged Foot i New York som går mellan den 17-20 september…

Foto Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights