Nyheter

”Little Daly” går i pappas fotspår

Sådan fader sådan son, och då menar vi inte John Dalys något sämre sidor. Som att han spelade golf som allra bäst när han var berusad. Nej, här talar vi om samma talang för sporten.

Nästa generation tar över

Golfbldet.se skrev nyligen om hur Johan Daly avslöjade att han drabbats av cancer. Det är en stor tragedi för familjen. En ljusning i mörkret är ”Little John”, som är så grym på golfbanan. Han har helt klart ärvt sin fars talang. John Daly Junior, 17, gillar även att bära pappas mönstrade golfkollektion och är en kopia av sin kände pappa, både till klädstil och spelstil.

Little John Daly imponerar stort. Grabben har redan pekats ut som en ny supertalang inom golfen och enligt den stolta fadern har Little John redan allt för att kunna nå till allra hösta nivå inom den internationella golfen. Speciellt duktig är han på att slå riktigt långt. Och John Daly senior, som nu är 54, menar att sonen kan slå bollar som går upp mot 300 meter.

John Daly

– Jag hänger inte med honom längre och han är bara 17 år gammal. John vinner alltid mot mig när vi spelar. Det är otroligt vad långt han slår, han har verkligen golfen i sig, säger fadern förtjust till den amerikanska pressen.

Spelade bäst efter några öl

Och John Junior har redan tagit flera fina placeringar inom olika juniortävlingar i USA så vem vet, kanske han en gång blir lika duktig som sin berömde far. Vi får dock hoppas på att han inte tar efter faderns berömda alkoholdrickande – eller spelande för den delen. För John Daly senior kunde få i sig runt 35 öl innan en tävling och har själv sagt att han spelade som allra bäst när han var lite berusad.

Spelmissbruk

Det sägs också att Daly kunde spela bort stora summar pengar på kort tid, han har själv avslöjats att han spelat bort flera hundra miljoner genom åren. Idag säger Daly bara att han är glad att leva efter sin cancerdiagnos och att han hoppas på ett mirakel som ska göra honom frisk. Vi förstår honom mer än väl.

Här kan ni njuta av Little Johns eller som han egentligen heter, John Patrick Daly II:s, spel!

Foto Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights