GolfpärlorNyheterSpanien

Mallorca – Den spanska paradisön

Det spanska öparadiset har i decennier lockat golfare från hela världen. Det fantastiska vädret gör det möjligt att åka på semester här och spela golf, även när Sverige står inför de kalla månaderna. Även om Mallorca är ett populärt semestermål måste man också lägga vikt vid den stora mängd otroliga golfbanor som finns på semesterön.

Finns alltid en ny golfbana som du kan testa

Du kan spela golf på hela 23 golfbanor, så oavsett hur lång du vill att din golfsemester ska vara kommer det alltid att finnas en ny golfbana du kan prova. På din golfsemester till Mallorca kommer Mallorcas kök att laga läckra gastronomiska läckerheter åt dig, efter en härlig dag på golfbanan, som du kan skölja ner med ett glas utsökt lokalt vin.

mallorca

Det vackra landskapet på Mallorca med oliv- och mandelträd, som pryder de soldränkta golfbanorna är vardag på flera av golfbanorna. Naturen på golfbanorna och på resten av ön präglas av allt från fantastiska lummiga bergskedjor till fridfulla slätter och magnifika stränder. Med Mallorcas 300 soldagar om året kan du alltid byta ut det trista svenska vädret med en golfresa till detta vackra paradis. Den mångsidiga floran på Mallorca ger både golfspelet, såväl som hela vistelsen, en helt fantastisk atmosfär.

Kulturen är unik

När du inte är på golfbanan har Mallorca massor av annat att erbjuda. Kulturen här är helt unik. På grund av Mallorcas strategiska läge i Medelhavet har ön besökts av olika kulturer och civilisationer i århundraden. Med tiden har ett rikt kulturarv lämnats som är helt unikt. På öns många museer, konstutställningar, gamla fästningar och slott kan du bevittna Mallorcas fantastiska historia och uppleva Mallorca som ön var för flera århundraden sedan.

Mallorca är ett rent paradis för golfare. Så vill du ha en totalupplevelse på din golfresa så är Mallorca ett säkert val – Mallorca levererar alltid.

Klicka här för att läsa mer och boka din golfresa till Mallorca!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights