Nyheter

Tiger Woods planerar sin comeback

Tiger Woods planerar att göra comeback på golfbanan efter den svåra bilolyckan i vintras. Det avslöjar Ryder Cup-kaptenen Steve Stricker. 
– Han vill börja spela igen, säger Stricker enligt PGA radio.  

Det låter som en dröm. Kan det bli verklighet? Är det möjligt att stjärnan kan komma tillbaka efter alla operationer i rygg, ben och fot?

Vill bli bra igen

– Jag vet att han (Tiger Woods) jobbar stenhårt för att bli helt återställd, och jag vet också att processen går bra. Han vill börja spela golf igen så snart som möjligt, säger Stricker. 

Tiger Woods har under karriären vunnit 15 majors. En otrolig meritlista, som väldigt få kan matcha. Ryder Cup, som avgörs mellan Europa och USA, spelas mellan 24 och 26 september. Man kan förstå att Tiger Woods är spelsugen.

I den bästa av världar vill han spela igen för att se till att göra det svårt för andra att knappa in på rekordet. Det finns ett antal utmanare som kan hota bragden om 15 majors.

Brooks Koepka
Brooks Koepka vill slå Tigers lista över 15 segrar.

Brooks Koepka exempelvis. Han har vunnit fyra stora titlar och har varit en konsekvent utmanare i spelets största evenemang under de senaste fem åren. Brooks är skadad i handleden, men säger att han tror att framtiden ser ljus ut. Koepka är 31 år och det finns fortfarande gott om tid att slå Tiger Woods på listan över stora segrar – kanske till och med Jack Nicklaus.

Vill komma i kapp

I en intervju med Golf Digest nyligen konstaterade golfesset att det finns en stor möjlighet för honom att komma i kapp.

– Jag är 31. Jag har ytterligare 14 år kvar. Om jag vinner en om året, tar jag Jacks rekord ( med 18 professionella stora vinster). Folk missuppfattar mig och tycker att det låter kaxigt. Men det är bara vad jag tror och en målsättning som jag har. trodde jag inte att det skulle vara möjligt, ​​borde jag inte vara där ute. Om du inte tror att du kan vinna, varför i helvete tävlar du då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights