NyheterUtrustning

Nya läckra golfskor från Puma

Puma Golf är kända för sin kombination av komfort, stil och prestanda i sina golfskor. Med den nya spikelessmodellen Puma Ignite Elevate vill de höja nivån ytterligare. Det här är skorna för att ”Elevate your game”.

Puma är i grunden ett sportskoföretag, men med ena benet i streetmode har de år efter år tagit fram golfskor som kombinerar stil, komfort och prestanda. Med nya PUMA Ignite Elevate tar de alla tre delarna till en ny nivå.

Komforten är ju som bekant det viktigaste för de flesta golfare när de köper nya golfskor. Elevate bygger på den bredare lästen som Puma lanserade förra året, och den bredare tåboxen gör att tårna kan röra sig naturligare för både bättre komfort under fem timmar på golfbanan och för att känna lutningar på green bättre. Nästa del i komforten är en dämpande mellansula som också ger energi tillbaka i varje steg, och det är precis vad Ignite Foam gör. Ignite Foam är utvecklad för Pumas löparskor och funkar lika bra till golf.

När det kommer till prestandan är det främst fäste och stabilitet som gör om en sko fungerar bra till golf eller ej. Elevate har en ovandel i Exoshell, som är ett meshtyg som har förstärkts med en TPU-film för att göra skon både stabil och vattentät. Materialet ger dessutom en sportig stil och är extremt enkelt att torka av och hålla rent efter golfrundan. En Pwrsaddle över mellanfoten gör skon ännu mer stabil i sidled. Till stabilitet hör självklart också yttersulan, och här har Elevate en spikeless-sula med ett nytt koncentriskt mönster som ger fäste i alla riktningar. Ska du prestera hela rundan är det bra om skorna har låg vikt, och med sin låga vikt på endast 379 gram gör skon att du inte tappar fokus sista hålen på grund av trötta fötter.

Stilen då? Puma Ignite Elevate har en design som både är modern och klassisk, en stil som passar både unga och gamla golfare. Elevate finns dessutom i fyra olika färger för att alla ska hitta sin favorit.

Priset för skon är 1 600 SEK och finns redan nu i välsorterade butiker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights