Äta & Bo

Nya snacks att ta med i golfbagen

Poppade chips är nyheten som kommit för att stanna. Snacks är en kategori som har vuxit kontinuerligt över de senaste åren och spås fortsätta den positiva utvecklingen. Lättare alternativ med mindre fett står också på önskelistan.

Att ha något salt och gott att äta under eller efter golfrundan är ett bra sätt att hålla energin och motivationen uppe, även när bollen går åt ett helt annat håll än du kanske skulle vilja. Santa Maria förknippas vanligen med tacomys, kryddor och asiatiska koncept, men nu är det dags för varumärket att ge sig in på en ny spelplan – snacks. Det nya sortimentet, Santa Maria Pops, består av tre poppade potatischips i smakerna Supreme Cheese, Sweet Chili och Jalapeño Cheese, samt två poppade linschips i varianterna Sourcream & Onion och Grilled Paprika.

Luftiga och krispiga snacks till golfrundan

Påsen passar bra när det är dags för en runda golf. Det här är ett poppat chips som är luftigt och finns i fem olika smaker.

Tre av varianterna är baserade på potatis och två på linser och tack vare att de ”poppas” i varmluft i stället för friteras i olja så har de 60% mindre fett än traditionella chips – men ändå massa smak.

Nyheterna hittar du på hyllorna med vanliga chips, nötter och snacks och alltså inte i Tex Mex-hyllan i butiken, där Santa Maria traditionellt finns.

Potato pops från Santa maria

Santa Maria Potato Pops – Supreme Cheese
Ost, ost och mera ost! Generöst kryddade chips för en maxad ostsmak.

Santa Maria Potato Pops – Sweet Chili 
Den ultimata kombinationenav hetta och härlig sötma ger ett smakrikt chips i en populär smak.

Santa Maria Potato Pops – Jalapeño Cheese 
En häftig kontrast av krämig, mild ost och het jalapeño ger en smakupplevelse utöver det vanliga. Här snackar vi riktig hetta!

Santa Maria Lentil Pops – Sourcream & Onion
Krispiga, poppade linschips kryddade med svenskarnas favoritsmak Sourcream & Onion – härligt frisk och syrlig smak av gräddfil i kombination med sötma från lök.

Santa Maria Lentil Pops – Grilled Paprika
Med en perfekt balans av chili, paprika och spiskummin för den ultimata grillsmaken.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights