Äta & BoNyheter

Vegokorv med ugnsbakade tomater

Hur hungrig är du på en skala ett till tio när du gått 18 hål? Golfklubbarna är numera utrustade med både kiosk och restaurang för alla kurrande golfmagar. Golfbladet har besökt ett antal golfkrogar och sett att de vegetariska alternativen börjar gro allt starkare på menyerna landet runt.

Läckert efter golfen

Här bjuder vi på ett recept med veganska korv, som är god att servera precis hur du vill. Korv med ugnsbakade körsbärstomater är riktigt gott till både potatis, pasta och ris.

4 portioner

1 förpackning Quorn Vegokorv
400g körsbärstomater
olivolja
salt
peppar
färsk timjan

Gör så här:

Sätt ugnen på 175 grader.

Lägg körsbärstomaterna i en ugnsfast form och ringla över olivolja.

Lägg vegokorven i formen med tomaterna.

Salta och peppra och klipp över färsk timjan.

Kör i ugn cirka 15 minuter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights