Tävlingar

Se höjdpunkterna från Sony Open på Hawaii

Henrik Norlander klarade inte cuten och är nu ute ur PGA-tourtävlingen på Hawaii. Leder gör Nick Taylor från Kanada, men en hel drös amerikaner flåsar honom i nacken.

Paradisgolf

Det andra evenemanget på det nya året är igång i värmen på Hawaii. Paradisgolf med palmer och sol. Sony Open spelas nu på Waialae Country Club i Honolulu där Nick Taylor har tagit ledningen med två slag och ligger 12 under par. Stewart Cink, Webb Simpson, Russell Henley, Chris Kirk och Vaughn Taylor jagar Taylor på 10 under par. Matt Kuchar, Vijay Singh och Davis Love III klarade inte cuten, liksom svenske Henrik Norlander. Det var en missräkning för 33-åringen från Danderyd som nu är tillbaka på touren med full kraft.

Henrik Norlander testades i november 2020 positivt för Covid-19 och fick ställa in tävlingen på RSM Classic på Sea Island.
– Jag är besviken över att dra mig ur en tävling, där jag har haft framgångar tidigare. Men jag är tacksam för att jag kan köra hem till Augusta och ha nästa vecka att bli frisk och vara redo att tävla igen, sade han då.

Höjdpunkterna

Följ med till Sony Open på Hawaii och se höjdpunkterna här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights