Nyheter

Sörenstam och Stenson laddar för fullt inför Scandinavian Mixed

Pannkakor med dottern är något av livets höjdpunkter för Henrik Stenson, som snart kommer till Sverige för att promota Scandinavian Mixed. Då kommer han att ladda med extra mycket svensk mat. Många intervjuer och fotograferingar väntar vår golfstjärna. Uppslutningen kommer att bli enorm eftersom han dessutom står som värd tillsammans med ingen mindre än Annika Sörenstam. Ett riktigt radarpar alltså!

Jämlik tävling


Vad är då Scandinavian Mixed? Det är världens första helt jämlika tävling där 78 män och 78 kvinnor för första gången tävlar om samma prissumma och pokal.

Annika-Sörenstam-och-Henrik-Stenson.png

Tävlingen avgörs på Vallda Golf & Country Club den 10-13 juni och Sveriges genom tiderna bästa spelare, Annika Sörenstam och Henrik Stenson, står som värdpar för tävlingen.

Läs mer om tävlingen här>>>

Sponsorerna har stått på rad och en av företagen är extra laddad inför tävlingen. I veckan blev det klart att ChargeNode blir partner för Scandinavian Mixed.

– Vi representerar båda innovation där hållbarhet och jämlikhet är gemensamma drivkrafter. Med ChargeNodes smarta laddsystem för storskalig elektrifiering skapas ett hållbart och fossilfritt samhälle, vilket vi på Scandinavian Mixed helt ställer oss bakom, säger Claes Nilsson, Commercial Director för Scandinavian Mixed.

Annika Sörenstam

Under tävlingsdagarna kommer ChargeNode erbjuda smart elbilsladdning för besökarna och även ha personal på plats för demonstration av sin innovativa laddteknik.

– ChargeNode och Scandinavian Mixed delar samma framtidsvision om ett hållbart samhälle med mångfald och jämlikhet. Vi är därför oerhört stolta över att vara delaktiga när denna historiska golftävling skall avgöras, säger Kristian Sandahl, VD och grundare av ChargeNode.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights