NyheterTävlingar

Tiger och Charlie spelar PNC Championship

Förra veckan kom nyheten att Tiger Woods gör comeback i sin egen tävling Hero World Challenge som spelas på Bahamas 30 november till 3 december. Det blir den första tävlingen för Woods sedan han bröt The Masters i april. Nu verkar hans kropp vara i så pass bra skick att han inte nöjer sig med Hero World Challenge. Han kommer även tillsammans med sonen Charlie att spela PNC Championshp på Ritz-Carlton Golf Club Orlando 14-17 december.

Det blir fjärde gången som far och son Woods spelar PNC Championship där den bästa placeringen är en andra plats 2021.

– Det är en fantastisk gåva att få dela min kärlek till golfen med Charlie och vi ser verkligen fram emot att spela PNC Championship. Att få tävla tillsammans, mot så många stora inom golfen och deras familjer, är verkligen speciellt, säger Tiger Woods i ett pressmeddelande.

Den sexfaldige majorvinnaren Lee Trevino kommer att göra sitt 26:e framträdande i PNC Championship och är den ende som spelat alla upplagor sedan starten 1995. Han fyller 84 år i början av december och för bara två år sedan slutade han trea tillsammans med barnbarnet Daniel.

Padraig Harrington, som nyligen vann sin sjätte titel på Champions Tour återvänder till PNC Championship för sjätte gången, denna gång spelar han med sin yngste son, Ciaran.

– Ciaran har jobbat jättehårt på sitt spel den senaste tiden och han ville verkligen spela denna tävling med mig. Han måste ha sett mig spela i hundratals tävlingar genom åren och det ska bli kul att spela med honom i en tävling som har inspirerat honom så mycket, säger Padraig Harrington.

Det enda lag som gör debut i år är Steve Stricker och dottern, Izzi, som kompletterar årets startfält i den 26:e upplagan av PNC Championship.

Startfältet i årets PNC Championship:

John Daly och John Daly II
Bernhard Langer och Jason Langer
David Duval och Brady Duval
Vijay Singh och Qass Singh
Stewart Cink och Reagan Cink
Justin Thomas och Mike Thomas
Nelly Korda och Petr Korda
Annika Sörenstam och Will McGee
Nick Faldo och Matthew Faldo
Matt Kuchar och Cameron Kuchar
Tom Lehman och Sean Lehman
Lee Trevino och Daniel Trevino
Justin Leonard och Luke Leonard
Mark O’Meara och Shaun O’Meara
Jim Furyk och Tanner Furyk
Padraig Harrington och Ciaran Harrington
Nick Price och Greg Price
Retief Goosen och Leo Goosen
Steve Stricker och Izzi Stricker
Tiger Woods och Charlie Woods

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights