Nyheter

Tiger Woods tränar igen – ”Han verkar förbereda sig för något”

PGA-tour veteranen Stewart Cink hintade om en comeback för Tiger Woods under World Wide Technology Championship, som spelas El Cardonal i Mexiko, en bana som Woods har designat.

I en intervju med Golf Channel berättade Cink att han pratat med Woods när de båda besökte El Cardonal-banan tidigare i veckan.

Enligt Cink är Woods i ”go-läge”.

– Han sa att han har börjat träna, vilket jag tycker är ett bra tecken. Jag vet dock inte vad han tränar för, men det betyder sannolikt att han förbereder sig för något, sa Cink.

Woods har inte tävlat sedan hans sargade fot tvingade honom att dra sig ur Masters i april. Han opererades i fotleden 10 dagar senare.

Även om Cink inte kunde ge några fler detaljer om Woods comeback, verkade han säker på att den 82-faldige PGA Tour-vinnaren tränade med ett mål i åtanke.

– Vi alla önskar att han ska må så bra som möjligt, och om han börjat träna att så bollar igen så tror jag att han är på väg åt rätt håll, sa Cink till Golf Channel.

Efter sitt framträdande på Masters opererade Woods sin fotled för att ta itu med artrosproblem relaterade till de frakturer han drabbades av i bilolyckan 2021. Operationen beskrevs som lyckad, men Woods gav ingen indikation på när fans kunde se honom tillbaka på banan.

Han har bara spelat i fem tävlingar sedan han återvände till tävlingsgolfen efter att han ådrog sig flera skador på höger fot, fotled och ben i Los Angeles-kraschen. På Genesis Invitational i februari förra året slutade Woods på delad 45:e plats.

Nu undrar såklart golfvärlden om Woods är på väg mot ytterligare en comeback. Det återstår en öppen plats i hans egen tävling, Hero World Challenge på Bahamas, som kommer att spelas från 30 november till 3 december.

Han kan även delta i PNC Championship 14-17 december, PGA-tourens tvågenerationstävling som han har spelat tillsammans med sonen Charlie de senaste tre åren. Eftersom PNC drivs i samarbete med Champions Tour, får spelarna där använda golfbil.

Foto: Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights