Nyheter

Vill du arbeta med golf?

Golf Plaisir startade 1992 med endast ett fåtal golfresmål. Sedan dess har företaget vuxit och är nu Skandinaviens största specialiserade golfresearrangör. Inriktningen var till en början att endast sälja golfresor till Frankrike därav det franskklingade namnet. Plaisir betyder nöje, njuta, glädje på franska. 1995 började man med resor till Italien som blev en succé och det öppnade upp för ytterligare nya marknader.

Golf Plaisirs grundkoncept har egentligen inte förändrats nämnvärt sedan starten 1992. Konceptet är nog också en huvudorsak till att de har vuxit till den största arrangören av golfresor.

Golf Plaisir Resebyrå AB har även ett systerföretag, Out Of Bounds, som är specialiserad på skräddarsydda golfupplevelser. Golf Plaisir ingår sedan sommaren 2015 i DER Touristik, där även Apollo och Lime Travel ingår. Golf Plaisir är även etablerade på den danska och norska marknaden.

Nu söker Golf Plaisir dig som verkligen delar deras passion för golf men även service, människor och härliga reseupplevelser. En utmanare som vågar tänka i nya banor och som brinner för att arbeta tillsammans med kollegor och samarbetspartners för att förverkliga våra kunders golfresedrömmar. De söker en person till marknadsavdelningen och en person som ska vara ansvarig för personalen ute på deras resmål.
Läs mer om de två tjänsterna här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights