LivsstilNyheter

”Bästa dagen i mitt liv” – Will Zalatoris berättar om förlovningen

Det går bra nu för Will Zalatoris. I dag offentliggjorde Will förlovningen på Instagram med en rad fina bilder och texten: ” Bästa dagen i mitt liv. Jag älskar dig”.
Så romantiskt! Bröllopet kommer att planeras inom kort, berättar paret Zalatoris, som ser fram emot att bilda familj.

24-åringen från USA har haft framgång på framgång inom golfen denna säsong. I april 2021 blev Zalatoris tvåa i Masters och slutade ett slag efter segraren Hideki Matsuyama från Japan.

Zalatoris spelade Masters för första gången med ett imponerande resultat. Nu vet vi varför det gick så bra. Han var lycklig i själen och fick kraft av sin älskade flickvän. Golfbladet har tidigare berättat om golfspelarens karriär. För ett år sedan spelade Zalatoris på Korn Ferry Tour och var rankad runt 500 i världen.

Zalatoris

Men under 2020 radade han upp bra placeringar på Korn Ferry Tour och fick spela U.S. Open på Winged Foot i höstas, där han slutade delad 6:a. Ytterligare några bra tävlingar efter det gjorde att Zalatoris klättrade upp till topp-50 i världen och blev därmed klar för årets Masters.

Zalatoris har inte bara tur i spel, han har tur i kärlek också. Flickvännen Caitlin Sellers ska bli fru Zalatoris.

”Tour” i Kärlek

Frieri och ringväxling. Det vara bara dagar sedan Brooks Koepka gick ned på knä och frågade om hans Jena Sims ville gifta sig med honom. Det är många på touren som väljer att ta nästa steg i kärlek.

Ringen glittrar

Lyckönskningarna haglar nu in på Will Zalatoris Instagram-inlägg, där han och Caitlin poserar mot en somrig bakgrund. Dyrgripen på fingret glittrar i solljuset. Paret bor i Plano i Texas.

Foto Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights