Golfbanor i USATävlingar

För många misstag för McIlroy

Rory McIlroy kommer inte att tävla mer inför Masters Tournament som spelas i mitten av november. I stället laddar han psykiskt och fysiskt genom att inte spela så mycket. Familjen betyder allt för Rory nu, som nyligen blev pappa till lilla dottern Poppy, som föddes den 31 augusti i år. Papparollen verkar ha tagit på krafterna.

Ingen motivation

Ja, Zozo Championship blev en riktigt jojo-tävling för McIlroy. Han hittade aldrig den motivation som kunde få honom att tända till ordentligt. Istället blev misstagen för många.
– Han kommer däremot att ta sig till majorbanan för att få en känsla av hur den spelas så här års. På Augusta kommer han kunna ge allt han har. För efter majorn planerar han att vara spelledig i två och en halv månad till Farmers Insurance Open i slutet av januari, skriver CNN golf.

Bröt av en klubba

Rory McIlroy bröt av en klubba på sista hålet under första ronden av Zozo Championship. Han tryckte wedgen i marken så hårt att skaftet bröts. Det hör till ovanligheterna att nordirländaren har sönder sina klubbor och han fick många frågor om incidenten efteråt.

I det här klippet kan ni se hur det såg ut när klubban bröts av.

– Jag hade missat så många slag höger och till slut blev det en miss för mycket. Hade jag missat den tjugo meter vänster istället, så hade den fortfarande varit kvar i bagen, sa McIlroy efter rond två.
– Det är mycket blandat och högt och lågt just nu. Jag gör många birdies men när jag väl missar så försöker jag för mycket och staplar missar på varandra, förklarade golfstjärnan.

Han har bollkoll minsann!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights