GolfmodeNyheterUtrustning

Nästa generation Biom-skor från Ecco Golf

Ecco Golf presenterar nästa generation av den banbrytande Biom-kollektionen med lanseringen av Ecco Biom G5, en moderiktig golfsko med mjukspikar.

Ecco Biom G5 bygger på ett brett spektrum av branschledande innovationer som ger avancerad, atletisk prestanda i en progressiv och sportig premiumdesign. Den helt nya modellen har inspirerats av två tidigare skor i det danska företagets Biom-fenomen, Ecco Biom G3 och Ecco Biom H4, och har den världsberömda Gore-Tex-konstruktionen som gör skorna både 100 procent vattentäta och väl ventilerade.

Skorna är också försedda med Zarma-Tour-mjukspikar som kompletteras med ett innovativt hybridmönster som ger utmärkt fotfäste och stabilitet i alla väder.

Den uppdaterade Biom Natural Motion-lästen, som ursprungligen utvecklades av Ecco genom inskanning av över 2 500 fötter, ger ytterligare stöd och enastående kontroll samtidigt som den ger foten möjlighet att röra sig naturligt på golfbanan.

Ecco Biom G5 har en ovandel i Eccos premiumskinn och en sportig mesh samt antingen vanliga snören eller Boa Fit System på sidan av skon för en ännu mer moderiktig look. En låg tåsektion ger en mer elegant profil och modellen för damer har en mer sofistikerad och feminin estetik.

En specialversion från Lydia Ko

Till höst/vinter-kollektionen 2022 har Ecco-ambassadören Lydia Ko också designat en specialversion av Ecco Biom G5. Kos design har hibiskus på skons ena sida och ormbunkar på den andra, en hyllning till hennes födelseland, Sydkorea, samt det land hon växte upp i, Nya Zeeland.

En annan nyckelegenskap för skon är Ecco Fluidform Direct Comfort Technology som säkerställer en perfekt balans mellan dämpning och energiåterföring samtidigt som det ger en integrerad, flexibel och hållbar vidhäftning utan de kompromisser som annars är vanliga vid konventionell sydd eller limmad montering.

– Biom G5 är ännu en fantastisk design- och innovationsbedrift för oss på Ecco Golf. Efter framgångarna för Biom G3 och Biom H4 behövde nästa iteration av vår Biom-serie med mjukspikar vara ett stort framsteg både för komfort och teknik, och detta är något vi verkligen känner att vi har uppnått med Biom G5, säger Andrzej Bikowski, designchef på Ecco Golf.

Eccos flaggskeppsmodell med mjukspikar hösten/vintern 2022 är en helt ny design med en modern och atletisk känsla, med bland annat en iögonfallande mellansula och färgblock på sidan. Den finns i fem stilar för herrar och fem stilar för damer:

Steel/Black BOA för herrar
White/Black BOA för herrar
White/Regatta BOA för herrar
Black/Steel med traditionella snören för herrar
White/Blue Depths med traditionella snören för herrar

White BOA för damer
Misty BOA för damer
Black med traditionella snören för damer
White med traditionella snören för damer
White BOA Lydia Ko Special Edition för damer

Några av de tourspelare som spelar i Eccos golfskor runt om i världen är Henrik Stenson, Thomas Björn, Fred Couples, Erik van Rooyen, Doc Redman, Lydia Ko, Nanna Koerstz Madsen samt många andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights